Shiatsu-massage in Den Bosch en omstreken richting Waalwijk

Gelukkig is er steeds meer goede shiatsu-massage in Den Bosch en omstreken te vinden. Shiatsu is voor veel mensen onbekend terwijl het veel positieve effecten heeft.

Shiatsu is een behandelvorm die haar oorsprong vindt in Japan. Deze eeuwenoude techniek activeert de energiestroom waardoor het lichaam ontspant en de gedachten tot rust komen.

Shiatsu-massage vergoed door de zorgverzekering

Nederlandse zorgverzekeringen vergoeden shiatsu-massage in hun aanvullende pakketten. Hiervoor moet de shiatsutherapeut wel voldoen aan verschillende eisen. Het is slim om vooraf te controleren of dat voor jouw keuze ook geldt.

Mijn beroepsvereniging NVST geeft een kort vergoedingsoverzicht van de verschillende zorgverzekeringen. Voor exacte gegevens omtrent vergoedingen is het altijd slim om je persoonlijke zorgpolis te raadplegen.

Hieronder staat een overzicht van shiatsu-praktijken in Den Bosch en de dorpen tot en rondom Waalwijk. Shiatsu-massage is zeer persoonlijk en elke shiatsu-masseur bezit zijn eigen kwaliteit en kunde. Mijn advies is om verschillende praktijken en massagehanden te ervaren om te voelen welke aanpak het beste bij jou past.

Shiatsu-massage in Den Bosch

Shiatsu online van Maartje huibers

Shiatsupraktijk Carolien Kerkhof

Shiatsu therapie Den Bosch van Marloes van Mensvoort

 

Shiatsu-massage in Drunen

Natuurgeneeskundige Therapie en Yoga van Wilmie Tielen

 

Shiatsu-massage in Waalwijk

Massage Bloom van Maureen Rekers

Massagepraktijk Brigitte Wiegerinck

 

Shiatsu-massage in Sprang-Capelle

DinaQi shiatsu en stoelmassage van Dina Pfaff

 

Shiatsu-massage in Kaatsheuvel

Shiatsupraktijk Pure Balanced

 

Keuze voor shiatsu-massage in Den Bosch en omstreken

Als je bereidt bent om 20 km te rijden dan is er een ruim aanbod van shiatsu-massage tussen Waalwijk en Den Bosch. Neem na het bekijken van de websites eens persoonlijk contact op met een van de praktijken en maak dan een keuzen. Het loont de moeite om verschillende praktijken en massagehanden te ervaren om te weten je het beste op je plek bent.

Heel veel succes met je zoektocht naar een geschikte shiatsu-massage!

Heb je een positieve ervaring bij een van mijn collega’s? of staat er een goede shiatsupraktijk niet vermeld? Laat een reactie achter en ik zal hier persoonlijk actie op nemen.