Shiatsu tegen vermoeidheid

Shiatsu tegen vermoeidheid helpt mensen die veel met een computer werken en zich vaak moe voelen of last hebben van een slechte concentratie. Bij dergelijk werk toch fit blijven, is een grote uitdaging. Om nieuwe energie te krijgen is het belangrijk dat je beweegt en dat je denkproces kalmeert. Door je lichaam te activeren en je hoofd te ontspannen start je lichaam een proces van regeneratie.

In een traject van vier shiatsubehandelingen gaan we dat proces activeren. Na afloop van het traject zul je merken dat je meer energie en een betere balans hebt. Bovendien leer je in het traject wat je kunt doen om die energie zelf op peil te houden.

  • Online reserveren

  • Vergoeding door zorgverzekering

  • Den Bosch centrum

  • 9 jaar shiatsu ervaring

Behandelingstraject vermoeidheid door Bimu Shiatsu

Vermoeidheid op kantoor met als gevolg een slechte concentratie slaat makkelijk toe als je heel de dag achter een beeldscherm zit. In deze werksituatie gebruik je per definitie vooral je hoofd. Langzaamaan ontstaat daardoor een onbalans in mentale belasting en lichamelijke beweging. Je beweegt simpelweg te weinig en spant je hoofd te veel in.

Vermoeidheid op kantoor ontstaat doordat je lichaam als het ware op slot slaat. Het is niet meer in staat om zichzelf van nieuwe energie te voorzien omdat het enkel op scherp staat. Daarom werken we bij Bimu Shiatsu aan het herstel van de balans. De juiste balans is voor iedereen verschillend. De aanpak is dus ook voor iedereen anders.

We starten elke behandeling met shiatsu-massage. De massage laat het lichaam ontspannen. Vanzelf kalmeert daardoor het denkproces in je hoofd en wordt het regenererend vermogen van je lichaam geactiveerd. Het hele traject ziet er als volgt uit:

  1. We stellen je exacte klacht vast

  2. Elke week of elke 2 weken een shiatsu-massage

  3. Je leert vaardigheden die het regenererend vermogen van je lichaam activeren

  4. We onderzoeken samen welke vaardigheden jou het meest helpen

  5. Met een toekomstgericht advies ronden we het traject af

Tijdens het hele traject krijg je praktische tips en trucs om het maximale uit je behandeling te halen.

Eindresultaat shiatsu tegen vermoeidheid

Na vier behandelingen voel je je meer ontspannen en energieker. Je weet waar je zelf op moet letten om je energie op peil te houden. Je ontvangt een persoonlijk advies om je vitaliteit nog verder te versterken.

Openingstijden en contactgegevens

Bimu Shiatsu Massage

Colvenierstraat 2
5211 AV Den Bosch
Nederland
Telefoon: 0629594365
E-mail: info@bimushiatsu.nl

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Route

Jouw locatie:

Shiatsu therapeut Jelle Dekkers

Jelle Dekkers is shiatsutherapeut in Den Bosch. Zijn praktijk Bimu Shiatsu is ontstaan vanuit zijn interesse in de Oosterse holistische filosofie en de onbewuste spanning die zijn lichaam opbouwde door zijn werk achter een bureau.

Hij helpt mensen die last hebben van hun rug, schouders of nek door onbewuste spanningen hun lichaam en geest te ontspannen. Hij geeft hen hiermee meer energie in het dagelijkse leven.

Vergoeding door de ziektekostenverzekering

Shiatsu behandelingen bij Bimu Shiatsu worden vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Een doorverwijzing van (huis)arts is hiervoor niet nodig. Na de behandeling ontvang je een digitale factuur per mail.  Deze factuur declareer je zelf bij de zorgverzekering, bij de meeste zorgverzekeringen kun je dit tegenwoordig eenvoudig online regelen.

Boek hier eenvoudig je afspraak online

Bimu Shiatsu hanteert een COVID-19 werkwijze.

Ben benieuwd naar wat het me morgen brengt

Rated 4 out of 5
oktober 10, 2019

Het was een fijne sessie. Ik voelde dat de massage mijn lichaam tot ontspanning bracht. Ben benieuwd naar wat het me morgen brengt.

Ilse

Dagelijkse oefeningen

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2019

was weer super, heb al een paar dagen heerlijk kunnen toegeven aan de vermoeidheid die vrijkwam. De oefening heb ik mijn dagelijkse programma geïntegreerd. Dank !!!

Karin

Meer gevoel

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2019

meer gevoel, gevoeliger, weer meer in mijn lijf

Antonia

Oppepper

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2019

Het gaf me een oppepper en mijn gefrustreerde gemoed 🙂 bleek nadien opgeruimd. Je hebt weer het juiste gedaan :))

Karin

Ik voelde mijn lijf weer

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2019

Ik vind het altijd lastig om het effect van een massage in woorden te vatten. Hier dan toch een poging. Ik voelde mijn lijf weer in haar geheel en was de rest van de dag erg moe en loom. Ik had eigenlijk de hele dag kunnen slapen, zo ontspannen.

Erika