Shiatsu tegen rugpijn

Shiatsu tegen rugpijn is bedoeld om pijn in de rug op te lossen of te verminderen. Het behandeltraject richt zich speciaal op rugklachten die zijn ontstaan door te veel zitten en te weinig bewegen. Je krijgt vier behandelingen waarin we aan jouw rugklachten gaan werken.

Na afloop van deze behandelingen heb je geen rugpijn meer of is de pijn aanmerkelijk minder. Je ervaart dat je aan het eind van de dag nog genoeg energie hebt om dingen te ondernemen.

  • 4 behandelingen

  • Online reserveren

  • Vergoeding door zorgverzekering

  • 9 jaar shiatsu ervaring

Boek hier eenvoudig je afspraak online

Bimu Shiatsu hanteert een COVID-19 werkwijze.

Behandelingstraject rugpijn door Bimu Shiatsu

Om rugpijn op te lossen of te verminderen is een intensieve aanpak nodig. Voor een gezonde rug zijn voldoende beweging, ontspanning en goed gebruik van spieren belangrijk. Al deze aspecten komen bij Bimu Shiatsu aan bod. De behandeling is erop gericht dat je rugklachten snel minder worden.

We starten met shiatsu massage, daarmee ontspant je rug tot in de diepte. Daarnaast gaan we met oefeningen starten die je rug sterk maken. Informatie over de oorzaken van jouw rugpijn biedt daarbij extra ondersteuning.

Het behandeltraject ziet er als volgt uit:

  1. We stellen je exacte rugklachten vast
  2. Elke week of elke 2 weken een shiatsu-behandeling
  3. Je leert vaardigheden ter ondersteuning van een vitale rug
  4. We onderzoeken samen welke vaardigheden jou het beste helpen
  5. Met een toekomstgericht advies ronden we het traject af

Tijdens het hele traject krijg je praktische tips om het maximale uit je behandeling te halen.

Eindresultaat shiatsu tegen rugpijn

Aan het einde van het behandeltraject zijn je rugklachten verholpen of is de pijn sterk verminderd.

Met een aangeleerde set van fysieke en mentale oefeningen ben jijzelf in staat om je rug in goede conditie te houden.Deze oefeningen doe je in slechts 10 minuten per dag.

De valkuilen voor het ontstaan van je rugpijn weet je vanaf nu beter te managen. Daarnaast heb je persoonlijk advies gekregen voor eventuele vervolgstappen om je rug nog verder te versterken.

Boek hier eenvoudig je afspraak online

Shiatsu therapeut Jelle Dekkers

Jelle Dekkers is shiatsutherapeut in Den Bosch. Zijn praktijk Bimu Shiatsu is ontstaan vanuit zijn interesse in de Oosterse holistische filosofie en de onbewuste spanning die zijn lichaam opbouwde door zijn werk achter een bureau.

Hij helpt mensen die last hebben van hun rug, schouders of nek door onbewuste spanningen hun lichaam en geest te ontspannen. Hij geeft hen hiermee meer energie in het dagelijkse leven.

Vergoeding door de ziektekostenverzekering

Shiatsu behandelingen bij Bimu Shiatsu worden vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Een doorverwijzing van (huis)arts is hiervoor niet nodig. Na de behandeling ontvang je een digitale factuur per mail.  Deze factuur declareer je zelf bij de zorgverzekering, bij de meeste zorgverzekeringen kun je dit tegenwoordig eenvoudig online regelen.

Openingstijden en contactgegevens

Bimu Shiatsu Massage

Colvenierstraat 2
5211 AV Den Bosch
Nederland
Telefoon: 0629594365
E-mail: info@bimushiatsu.nl

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Route

Jouw locatie:

Aanpak van de spieren

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2019

Ontspannen behandeling waarbij je tot rust komt en je spieren worden aangepakt. Jelle is erg prettig in de omgang. Jelle is erg prettig in de omgang.

Kim

Gezien en gehoord.

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2019

Iedere afspraak weer voel ik mij gezien en gehoord door Jelle. Met zijn open houding weet hij goed te luisteren naar wat er op het moment en/of in mijn lichaam speelt. Hij geeft ook het gevoel of hij alle tijd voor je heeft. Na iedere behandeling merk ik verandering in mijn welzijn. Geestelijk en fysiek. Ik zal iedereen aanraden om bij Jelle een sessie te nemen. Mijn dank is groot.

Carina

Verlichte rug

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2019

Verlichtende behandeling, voor mijn rug erg fijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

Maureen

Warme aandacht

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2019

Fijn om weer terug te zijn,je warme aandacht doet me goed

Rida

Gouden handen

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2019

Gouden handen!!!

Alexander