Blijf in balans met Shiatsu2022-04-02T19:20:22+00:00

Blijf in balans met Shiatsu
Shiatsu Continu

Shiatsu continu is er om je vitaliteit en evenwicht op langere termijn in stand te houden. Dat is belangrijk zodat je goed in je vel blijft zitten.

We werken vaak flink wat uren op kantoor zittend achter de computer. Daarnaast hebben we nog allerlei verplichtingen. Bij zo’n levensstijl liggen spanningsklachten op de loer. Dat gaat ten koste van je vitaliteit en evenwicht. Shiatsu Continu helpt je om dat te voorkomen.

  • Shiatsu massage is met kleding aan

  • Online reserveren

  • De meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden Shiatsu Continu.

 Jelle Dekkers is eigenaar en geregistreerd shiatsu therapeut. Zijn praktijk is ontstaan vanuit zijn interesse in de Oosterse holistische filosofie en de onbewuste spanning die zijn lichaam opbouwde door zijn werk achter een bureau.

Boek hier eenvoudig je afspraak online

Bimu Shiatsu hanteert een COVID-19 werkwijze.

Shiatsu Continu – onderhoud van vitaliteit en evenwicht

Shiatsu continu is er om je vitaliteit en evenwicht op langere termijn in stand te houden. Dat is belangrijk zodat je goed in je vel blijft zitten.

Gezonde voeding, beweging en voldoende ontspanning spelen daarbij een grote rol. Maar richten we ons leven daar ook echt op in? We werken vaak flink wat uren op kantoor zittend achter de computer.

Daarnaast hebben we nog allerlei verplichtingen. Te vaak bereiden we geen goede maaltijd, maar kiezen voor een snelle hap. En tijd voor ontspanning en beweging schiet er makkelijk bij in. Bij zo’n levensstijl liggen spanningsklachten op de loer. En dat gaat ten koste van je vitaliteit en evenwicht. Shiatsu Continu helpt je om dat te voorkomen.

De meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden Shiatsu Continu.

Klachten blijven op afstand als je vitaliteit en evenwicht centraal stelt

Bij een verkeerde balans tussen activiteit en ontspanning komen onze gedachten moeilijk tot rust. Spanning bouwt zich op in het lichaam en er ontstaan pijnklachten. Je vitaliteit en evenwicht nemen af.

Vaste momenten waarop je jezelf ontspant en weer kunt opladen zijn belangrijk om dit te voorkomen. Het vinden van die vaste momenten is een hele uitdaging. Shiatsu Continu helpt je door jezelf hiervoor een vast moment te bieden. Een moment waarin je jouw balans en ontwikkeling centraal stelt.

Zo blijf je in contact met jezelf en behoud je je vitaliteit en evenwicht.

De rode draad in Shiatsu Continu

De behandelingen bij Shiatsu Continu sluiten op elkaar aan. Een rode draad verbindt de behandelingen. Die rode draad leidt naar het doel waarop de behandelingen gericht zijn. Dat doel is voor iedereen anders en kan bijvoorbeeld zijn:

  • Voorkomen van klachten
  • Doorbreken van een neerwaartse spiraal
  • Behouden van vitaliteit en evenwicht

Aanpak en resultaat

Door met een vaste regelmaat shiatsu in te plannen, biedt je jezelf ook een vast moment om te ontspannen en weer op te laden. Zo blijf je in contact met jezelf en voorkom je dat je uit balans raakt.

Shiatsu continu is gebaseerd op een shiatsu-massage eens in de 3 tot 5 weken. Tijdens die massage ontspan je je lichaam en geest volledig en komen je meridianen weer in balans. Door de regelmatige herhaling boek je een langdurig effect met als resultaat een betere gezondheid en vitaliteit.

Kosten en vergoeding

Shiatsu continu bestaat uit shiatsu 60 of shiatsu 90 behandelingen. Dat zijn therapeutische shiatsu-massages van 60 of 90 minuten. Veel aanvullende zorgverzekeringen vergoeden deze shiatsubehandelingen.

Ga naar de bovenkant