Na 7 jaren masseren achter het station verhuist Bimu Shiatsu per 1 januari 2016 naar de voorzijde!

Naar aanleiding van de uitnodiging van Tom van der Heijden, eigenaar van zen.nl Den Bosch, heb ik besloten te verhuizen met de praktijk. Shiatsu massage en Zen meditatie komen voort uit de interessante Japanse traditie. Ze hebben belangrijke raakvlakken en vullen beiden een vraag in van de moderne tijd. Beiden bieden rust, ontspanning en balans. Shiatsu vanuit het lichaam, zen vanuit aandacht voor de leegte van de geest.

Nieuwe huisvesting Bimu Shiatsu

De nieuwe nieuwe locatie is gelegen aan de Colvenierstraat 2 in Den Bosch. Het is in een karakteristiek Bosch herenpand uit 1919 dicht gelegen bij centraal station Den Bosch (2 min. wandelen).

Nieuwe huisvesting Bimu Shiatsu google maps

Praktijk met Japanse uitstraling

De Shiatsu massages vinden nu plaats in de mooi ingerichte zendo van Zen.nl. Een zendo is een ruimte waarin men zich in een rustige omgeving kan verdiepen in meditatie. Het fijne is dat de sfeer goed aansluit bij mijn vorige praktijkruimte, maar ik ervaar dit wel als een goede verbetering.

Parkeren bij Bimu Shiatsu

Dicht bij de nieuwe huisvesting Bimu Shiatsu is voldoende parkeergelegenheid. Aan het einde van de Colvenierstraat rijd je namelijk direct de parkeergarage binnen. Deze ingang ligt 100 meter van de praktijk, er is hier altijd voldoende parkeerruimte. Natuurlijk kun je ook proberen om een parkeerplaats aan het Julianaplein of aan de Koningsweg te bemachtigen.

Kom je via het Wilhelminaplein aangereden dan is het mogelijk om af te slaan bij de Lekkerbeetjeslaan (langs het gebouw van Brand Loyalty) en zo via de Mayweg de parkeergarage eenvoudigte bereiken.