Tarief en vergoeding shiatsu massage Den Bosch

Bimu Shiatsu biedt shiatsu massages aan met een duur van 90, 60 en 30 minuten. Je bent vrij om zelf een keuze te maken. Tijdens de eerste afspraak bespreken we gezamenlijk of een andere tijdsduur beter bij jou past. Natuurlijk maak je de uiteindelijke keuze zelf.

Tarieven shiatsu massage 1 juli 2023

Shiatsu 30

49
  • Kort

Shiatsu 60

79
  • Standaard

Shiatsu 90

109
  • Lang

Vergoeding shiatsu massage door ziektekostenverzekering

De aanvullende zorgverzekering vergoedt shiatsu behandelingen bij Bimu Shiatsu. Een doorverwijzing van (huis)arts is hiervoor niet nodig. Na de behandeling ontvang je een digitale factuur per mail.  Deze factuur declareer je zelf bij de zorgverzekering, bij de meeste zorgverzekeringen kun je dit eenvoudig via een app op je smartphone regelen.

De meeste zorgverzekeringen bieden een vergoeding voor shiatsu massage, bekijk je persoonlijke verzekeringspolis om jouw voorwaarden te bekijken!

Jelle Dekkers is als therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST) en bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Waarom vergoeden zorgverzekeringen Bimu Shiatsu?

Om in aanmerking te komen voor vergoeding voldoet Bimu Shiatsu aan de gestelde eisen door beroepsvereniging NVST.

Zo ben ik in de basis opgeleid als shiatsu therapeut bij de HBO niveau opleiding van Qing Bai in Nederland. Daarnaast voldoe ik aan de Medische BasisKennis (MBK) volgens de PLATO-normen. Jaarlijks volg ik de verplichte scholingen in de Medische Basiskennis en iedere 5 jaar voldoe ik aan de verplicht gestelde uren scholing in mijn shiatsu vakgebied.

Een paar keer per jaar heb ik intervisiebijeenkomsten met collega-therapeuten. Periodiek wordt de praktijk gevisiteerd door een extern visitatiebureau. Beroepsvereniging NVST monitort of alles volgens de gestelde normen verloopt. Het NVST heeft zich met 30 andere beroepsverenigingen verenigd bij het RBCZ als overkoepelend orgaan.