Let op! Deze detox-kuur is vervangen voor de nieuwe kuur Detox 21 dagen.

Detox 21 dagen ontgiftingskuur

Voor een energiek leven is het slim om 2 keer per jaar je lichaam te reinigen. Je lichaam krijgt de tijd om gifstoffen af te voeren en essentiële voedingsstoffen op te nemen. Met deze detox-kuur reinig je gericht je lijf en darmen en ondersteun je jouw energie. De middelen uit het kuurpakket hebben allen een groot reinigend vermogen. Daarnaast bevatten ze een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en enzymen. Je reinigt je darmen en tegelijkertijd voed en versterk je jouw hele lichaam.

Zo ziet de detox-kuur eruit

Consult bij gezonde zaken

Dit is het startpunt van jouw kuur. Tijdens dit consult nemen we jouw gezondheid, persoonlijke situatie en wensen onder de loep. Vervolgens stellen we de kuur zó samen dat die precies bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit. Daarna kun je thuis direct aan de slag. Zonder ingewikkelde (voedings-) aanpassingen.

Shiatsu massage

In de tweede week van de kuur ontvang je een shiatsu-massage bij Bimu Shiatsu. Dit stimuleert jouw lichaam om gifstoffen los te laten en af te voeren. Je lichaam en geest komen tot rust.
Shiatsu Massage maakt gebruik van een kalme druktechniek op het lichaam afgewisseld met rotaties en strekkingen van rug en ledematen. Zo komt jouw lichaamsenergie op gang en stimuleert het een goede gezondheid.
Tijdens de behandeling krijg je handreikingen voor zelfmassage van je buik. Op deze manier kun je zelf je buik soepel houden en het proces van ontgiften ondersteunen.

Begeleiding tijdens de kuur

Uiteraard kun je tijdens de kuur voor vragen bij Lieneke of mij terecht. Na afloop van je kuur evalueren we samen wat het je allemaal heeft opgeleverd.

De 31 dagen detox-kuur in het kort

  1. Je start met een consult bij Gezonde Zaken (½ uur), hier ontvang je het kuurpakket met alle benodigdheden en een van dag tot dag beschrijving. Je kunt vervolgens direct aan de slag met de kuur, op jouw lijf geschreven!
  2. In de 2e week volgt een shiatsu massage bij Bimu Shiatsu (½ uur)Tijdens de kuur kun je voor vragen bij ons terecht.
  3. Na afloop van de kuur nemen we nog even contact op om het resultaat te bespreken.

Let op! Deze detox-kuur is vervangen voor de nieuwe kuur Detox 21 dagen.

Detox 21 dagen ontgiftingskuur